Vindeen  Frituur  |   Tearoom  |   Bakkerij  |   Beenhouwerij  |   Restaurant
Aanmelden   |   Registreren   |  3912 Bakkerijen online  |  0 Advertenties
Bakkerij De Connaisseur uit Hoboken verkozen tot beste buurtwinkel

Bakkerij De Connaisseur uit Hoboken verkozen tot beste buurtwinkel

Bakkerij De Connaisseur uit Hoboken verkozen tot beste buurtwinkel

Bakkerij De Connaisseur uit Hoboken mag een jaar lang de trofee van de Gouden Glimlach op de toonbank zetten. De warme bakkerij van Inge Van de Capelle won gisteravond de prijs voor de beste buurtwinkel van de stad en krijgt daarvoor een buurtfeest. In de negen districten ging ook telkens één buurtwinkel met een Zilveren Glimlach naar huis.

De Gouden Glimlach wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Voor de wedstrijd hadden de klanten zelf hun buurtwinkel genomineerd. De 46 geselecteerde winkels kregen bezoek van een mysteryshopper. Ze werden beoordeeld op de kwaliteit van hun producten, maar vooral op de service en de gezellige sfeer in de zaak.

Bakkerij De Connaisseur uit Hoboken scoorde volgens de jury het best op alle punten. Inge Van de Capelle mag haar zaak nu een jaar lang de beste buurtwinkel van de stad noemen. 'Ik sta met mijn mond vol tanden', reageert de jonge zaakvoerster. Ze opende De Connaisseur pas in april 2010, samen met haar man -een banketbakker en chocolatier- en schoonzus. 'Wij verkopen alleen zelfgemaakte producten, zoals onze chocolade en Antwerpse handjes', benadrukt Inge Van de Capelle.

Wat van De Connaisseur een echte buurtwinkel maakt? 's Maandags is het markt en dan is het heel druk hier. Maar we proberen dan voort te doen en toch met elke klant een babbeltje te slaan', aldus Inge. 

Gratis aanmelden
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
Naam: