Vindeen  Frituur  |   Tearoom  |   Bakkerij  |   Beenhouwerij  |   Restaurant
Aanmelden   |   Registreren   |  3912 Bakkerijen online  |  0 Advertenties
Bakker Bart verwent voetbalfans

Bakker Bart verwent voetbalfans

Bakker Bart verwent voetbalfans

Zottegemse Bakker Bart Schelstraete zit nooit om een stunt verlegen. 

Voor gelegenheid van het WK voetbal staat de etalage van bakkerij Sint-Anna in het teken van voetbal. 

Bart daagde zelfs voetballers uit om hun creativiteit te tonen met chocolade en marsepein.

Sport ligt Bart Schelstraete na aan het hart. Hij laat dan ook geen enkele Belgische topprestatie passeren zonder er hulde aan te brengen in de vorm van een chocolade of marsepeinen creatie. Justine Henin, Kim Clijsters, Eddy Merckx en vele anderen stonden ooit in marsepeinen versie te pronken in de etalage. Dinsdag 22 april, net vijftig dagen voor het begin van het WK voetbal in Brazilië daagde Bart enkele ‘balkunstenaars’ uit om hun creativiteit met chocolade en marsepein te tonen.

De spelers die de chocoladen grasmat betraden, waren Tim Matthys (Bergen), Hannes Vanderbruggen (AA Gent) en Sven Kums (Zulte-Waregem), Bart Van Lancker (hulptrainer bij Cercle), Jean-Pierre Meert (dokter bij AA Gent) en Bart Van Renterghem (oud-trainer bij E. Aalst). Na de beoordeling van een vakjury bleek dat Hannes Vanderbruggen en Sven Kums de eerste prijs moesten delen. Alle spelers mochten hun creaties meenemen.

Ondertussen is de etalage van de bakkerswinkel gevuld met het hele assortiment WK-creaties. Centraal staat een chocolade sierstuk met de drietand en een hoofddeksel van de Rode Duivels. Het topstuk van de lekkernijen is het duivelfiguurtje met fondant onderstuk en daarop een bol die deels uit gele en deels uit rode chocolade bestaat. Het geheel is gevuld met pralines in de vorm van een driekleurig T-shirt. Ook zijn er marsepeinfiguurtjes met een driekleurige haardos, al dan niet gezeten op een blikje bier. Het WK-gebakje is eveneens driekleurig en is samengesteld uit een bodem in fondant met daarboven een laagje passie en framboos. Voetbalfans gaan alvast een spannende, maar lekkere periode tegemoet.

Gratis aanmelden
Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
Naam: